Capítol 17: Compte arrere

Hem acabat un exercici de creixement i serenitat. Seguim tots i totes cap avant amb les noves incorporacions de Vanessa, Pili i Verónica. Amb elles el son d’una gran esquadra femenina s’ha fet realitat.

Pagina1 Foto1_web

Cal donar l’enhorabona a les xiques pel gran treball que van realitzar l’exercici anterior preparant l’Entrada i felicitar-les per ser la millor esquadra que Templaris ha vist baixar pel carrer del Convent (que el xics em permeten aquesta llicència).

Pagina1 Foto2_web

Sens dubte és inevitable que ja tinguem la vista posada en la nostra pròxima Capitania, que compartirem amb els amics de «CALFATS SARRAÏNS» (CALIFATS en argot Templari) . Tenim gran preocupació i interés en què siga un any inoblidable per a festers i festeres, però especialment per als Templaris i les Templaries, per això ja anem treballant sobre el tema i, a falta de capital, cal estirar d’enginy per a aconseguir aproximar-nos al que les nostres ments somnien. Esperem que amb l’ajuda i el suport de la comunitat festera tot siga un poc més fàcil.»

Pagina2 Foto1_web

Mentres les nostres ments divaguen sobre el que serà el 2016 els nostres cossos seguixen presents a totes les activitats festeres a què se’ns reclama i intentem jugar un bon paper allà on anem. Gràcies especialment a la Filà «El Guardians de la Torre» d’Alcàsser, per invitar-nos a compartir amb ells el seu inici de festes i comptar amb nosaltres per a «competir» en el Desafiament d’Esquadres. Va ser una gran experiència i molt satisfactori veure reconegut el treball realitzat.
Gràcies a les Capitanies 2015 per treballar tant i tan bé en els actes oficials perquè festers i festeres disfrutem dels sopars de germanor i les revetles. Esperem el pròxim exercici estar a l’altura.

Pagina2 Foto2_web

Fem saquet aportant un nou acte al calendari fester: una particular FIRA D’ABRIL. El primer any va tindre bona acollida i en aquest exercici hem celebrat la nostra segona edició amb la il·lusió que la gent ho passara igual de bé, com a mínim, que l’any passat.

Gràcies als que espereu i participeu en la nostra Discomòbil Templaria. És un orgull veure com ho passem de be tots junts i començar les festes rodejats de bona gent.

Pagina3 Foto1_web

Disfrutem Templaris i Templaries de les festes, recarreguem piles, que al Setembre comença un gran any…. EL NOSTRE ANY.