Capítol 16: Creixement

Donats els temps que corren crec que cap començar destacant que seguim açí. Al contrari que l’Orde del Temple original, de la qual s’acaben de complir els 700 anys de la seua desaparició oficial, s’hem de congratular que enguany seguim creixent. Potser nostre Clement V, siga actualmente la crisis, però lluitem duramente contra aquesta nova inquisició que sembla que ens posa les coses cada cop més dificils. Però continuem batallant, no soles contra els infidels, sino també per a fer front a aquesta dura realitat que ens envolta.

Pagina1_Foto2_web

Moltes i bones han sigut les incorporacions d’enguany. Vicent, Bea i Jennifer ens ho demanàrem inclús abans de les festes del 2013. Susi fou la primera de l’exercici i poc després arribaren Pere, Ruth, Carmen, Jose Enrique i David.
Un bon grup que ens aporten experiència, idees i frescura. Hem fitxat una bona colla.

La renovació generacional també està molt present. Dos dels nostres “xiquets” ya formen part de les nostres esquadres, i…..¡ull! que Clara i Pepe apunten maneres inclús dirigint-nos com a caporals

20140125_191309_web

Confíe que l’armonía, el bon rollo, les ganes de fer festa o el que siga que atraiga a la gent es mantinga per molt de temps amb nosaltres.

L’únic negatiu de tot açó, per dir algo, es que l’empresa de licors i la dels gots de xupito no donen abasto per a fabricar tot el que necesitem. Nos ens queda ni aigua a les floreres.

Com a punt i final, com tots els anys, venen els agraïments. Gràcies en primer lloc a tots i totes els festers i les festeres de Torrent per el recolze que ens presteu asistint a nostra tradicional Discomòbil Templaria que dona començament a les festes. Gràcies per fer-la gran, gràcies per la vostra presència i per crear eixe bon ambient. Seguim contant amb vosaltres.

Pagina2_Foto3_web

Gràcies a tots els que acolliu a la nostra xaranga matinera. Gràcies a Cides i a Beduins per compartir amb nosaltres un event diferent.

Gràcies als anunciants i benefactors que ens tiren una maneta tots el anys.

Gràcies als nostres veïns i al nostre barri per suportar-nos tan educadament.

Gràcies a les Capitaníes i Alferesíes de l’any 2013. Gràcies per ser tan propers i representar-nos tan be. Enhorabona especialment a Rosa i Sergio i els nostres millors desitjos per als càrrecs 2014.

Gràcies a tots i cadascú dels Templaris i Templaries pel vostre treball, tant en festes com la resta de l’any.

Ja arriba, ja s’olora, ja se sent,…. ja estàn açi LES FESTES.
ENS VEIEM A LA NOSTRA DISCOMÒBIL!!

Pagina3_Foto2_web