2 de juliol de 2016: Sopar de nomenament de càrrecs

20160702_FotoCenaCapitania2016

Anit va tindre lloc en el Parc Central de Torrent el tradicional sopar de càrrecs que cada any anuncia la proximitat de les festes de Moros i Cristians i en la que els càrrecs ixents van passar el testimoni a qui seran els representants de tots els moros i cristians durant les pròximes festes.

Si bé, els càrrecs de 2016 són anomenats oficialment durant la jornada de Mig Any celebrada Al Gener, moment a partir del qual comencen a representar a la Federació de Moros i Cristians de Torrent, és en este sopar de gala en què tenen l’oportunitat de dirigir-se a tots nosaltres.

En ella tant el nostre capità cristià 2016, Jose María Martinez, com la resta de càrrecs d’enguany Raul Mil, José Garrigues i Jose María Serer van tindre l’oportunitat de fer-nos partícips dels seus pensaments, impressions i desitjos al voltant de la festa de Moros i Cristians d’este exercici 2016.

Va ser un sopar de gala plé de paraules emotives i d’agraïment a tots els que formem esta gran família.

Enhorabona Jose María!!

…y per si no teníem prou emocions, els nostres companys Ruth i Pere van decidir portar-nos el somriure de Carmen, una nova Templaria que, sens dubte ha sabut triar el moment “a lo grande”. Enhorabona Papis!!